Українська правда

Чемберс вже записав Кличка-молодшого до зали боксерської слави

Сергей Шемшученко — 9 лютого 2011, 15:58

Відомий американський боксер Едді Чемберс вважає, що Володимир Кличко вже заслужив право бути вписаним до залу боксерської слави.

"Кличко-молодший заслужив місце в залі боксерської слави. Багато так не вважає, оскільки він не найвидовищніший боксер. Але Володимир багато років є чемпіоном світу. Це дуже складно.

У будь-якому разі, він заслуговує поваги. Я хотів би ще раз зустрітися з ним на ринзі, щоб цього разу здобути перемогу. Віталій теж дуже сильний. У бою з Ленноксом Льюїсом він це продемонстрував, боксуючи на рівні з одним із найкращих чемпіонів усіх часів.

А от Хей - талановитий боксер, але дуже багато бовтає язиком. Як людина, він просто гівно собаче. Йому слід битися зі справжніми бійцями, а не з жебраками, якими потрібно заробити пару доларів", - цитує американця sportbox.ru з посиланням на Boxingtalk.

Нагадаємо, що рік тому Чемберс був нокаутований Кличком-молодшим на останніх секундах дванадцятого раунду й з тих пір не виходив на ринг.

11 лютого він буде битися проти співвітчизника Дерека Россі, що буде першим півфіналом турніру IBF за право стати обов'язковим претендентом на титул.