Українська правда

Бій Сенченко - Маліньяджі відбудеться на "Донбас Арені"

Сергей Шемшученко — 26 січня 2012, 23:55

26 січня 2012 в Панамі відбулися промоутерські торги бою за звання чемпіона світу за версією WBA в напівсередній вазі між володарем титулу В'ячеславом Сенченком і обов'язковим претендентом Полом Маліньяджі.

Як повідомляє офіційний сайт Union Boxing Promotion, ставка цієї компанії, котру представляє Сенченко, перевершила пропозицію американської компанії Golden Boys Promotion.

Таким чином, чемпіонський поєдинок Сенченко - Маліньяджі відбудеться в Донецьку в квітні 2012 року в рамках великої програми вечора боксу "Pro Boxing Show 11", що відбудеться на "Донбас Арені".

31-річний Пол Маліньяджі тричі володів титулом чемпіона світу в напівсередній вазі за версією IBF в 2007-2008 роках, також ще три рази він виборював титул чемпіона світу за версіями WBA, WBO і IBO. Серед його суперників були імениті чемпіони - Мігель Котто, Ріккі Хаттон і Амір Хан.

Останній бій провів 15 жовтня 2011 року, здобувши в ньому перемогу над мексиканцем Орландо Лора. Усього Маліньяджі провів 34 бої, в яких здобув 30 перемог (6 нокаутом) і зазнав 4 поразки.