Українська правда

Бій Котельника та Майдани буде дуже важким, - тренер українця

Сергей Шемшученко — 4 лютого 2009, 09:22

Бій українського чемпіона WBA у першій напівсередній вазі Андрія Котельника з обов'язковим претендентом аргентинцем Рене Майданою буде надзвичайно важким для українця. Про це боєм, який відбудеться 7 лютого у Ростоці заявив тренер Котельника Міхаель Тімм.

"Андрій має серйозний намір зберегти пояс, незважаючи на те, що проти нього на ринг вийде боксер, на рахунку якого 24 перемоги нокаутом у 25 боях. Ми дуже добре знаємо його, зокрема і тому, що Майдану виступає за Spotlight Boxing, дочірню фірму нашого клубу. Думаю, що перед нами стоїть непросте завдання. Проте чим складніше завдання, тим інтенсивніше Андрій знаходить внутрішні резерви. Він дуже цілеспрямований спортсмен, багато років працював над завоюванням чемпіонського титулу", сказав Тімм в інтерв'ю sportbox.ru.

За словами тренера, перевагою його підопічного є багатий досвід 12-раундовых поєдинків.

"У Котельника більше шансів пройти всю дистанцію. Андрій також швидший за свого суперника. Проте ми не знаємо, наскільки хороший Майдана наразі, у якій він формі. Головне, щоб Андрій пропускав якомога менше ударів. У Майдани дуже важка рука для першої напівсередньої ваги. Проте в цій ваговій категорії вирішальним може стати скоріше досвід 12-раундовых боїв", - заявив тренер чемпіона.