Українська правда

Самуельсон: Логінову не місце в Кубку світу

Valeriy Ruchka — 16 січня 2019, 15:00
Самуельсон: Логінову не місце в Кубку світу

Шведський біатлоніст Себастіан Самуельссон відчуває серйозну неприязнь до росіянина Олександра Логінова, який повернувся до змагань, відбувши дискваліфікацію за допінг.

Про це розповів сам біатлоніст.

"Було здорово потрапити на подіум в Обергофі, зі мною це відбувається не так часто. Я не був здивований перемозі Логінова. Цієї зими він провів чимало відмінних гонок. Його перемога була лише справою часу. Але він був дискваліфікований за вживання ЕПО. Не думаю, що в Кубку світу йому місце. Ті, хто приймав ЕПО, не повинні повертатися.

Я нічого в цій ситуації не можу вдіяти, тому концентруюся на своєму виступі. Намагаюся не думати про нього. Але якби він виступав погано, про нього б не говорили і я б взагалі його не згадував.

Я потиснув йому руку в Обергофі, про це було багато питань. Але мені здається, що не потиснути руку було б неправильно зі спортивної точки зору. Але я б ніколи не обійняв його і не сказав, що його перемога - це здорово. Я потиснув йому руку, бо відчував - це треба зробити ", - цитує Самуельссона Expressen.

Нагадаємо, Фуркада звинуватили за критику Логінова у неспортивній поведінці.

Одразу після гонки Фуркад жорстко відреагував на тріуф Логінова. Те саме зробив олімпійський чемпіон Себастьян Самуельссон.