Українська правда

Збірна молоді двох клубів Коломойського зіграє в Іспанії

Сергей Шемшученко — 30 березня 2010, 20:36

Молодіжна команда "Будівельника" отримала запрошення взяти участь у товариському турнірі, який відбудеться протягом 1-3 квітня в іспанському місті Вільягарсія.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, у цьому змаганні молодіжних команд візьмуть участь також сербські "Железнік" і "Мега Візура", каунаський "Жальгіріс", а також іспанські "Естудіантес" і "Ховентуд".

До Іспанії київські хлопці вирушили нестандартним складом - по суті під прапором "Будівельника" в турнірі візьме участь змішана команда столичного та дніпропетровського дублів: "дніпряни" представлені в команді Білицьким, Тимофеєнком, Косенковим, Щепкіним і Мішулою.

Тренером змішаного десанту буде Георгій Ступенчук, добре знайомий і з дніпропетровською частиною команди. Цікавою обставиною виїзду є той факт, що більшість гравців команди - претенденти в молодіжну збірну України, а тому наставники "молодіжки" отримають змогу оцінити, на що здатні потенційні збірники у матчах з настільки сильними суперниками.

За регламентом турніру, учасники розділені на дві групи - у трійці з "Будівельником" гратимуть "Естудіантес" і "Железнік". Першого квітня кияни зустрінуться з сербами, другого - з мадридцями. Третього квітня в рамках турніру пройдуть конкурси триочкових кидків і слем-данків, очні зустрічі команд що посіли у групах треті та другі місця, а також фінал між лідерами груп.

У зв'язку з проведенням турніру на пізніший термін перенесено матчі дублюючого складу "Будівельника" з "Хіміком", "Одесою" та "Грифонами".