Українська правда

Вржина: "У нас проблема через відсутність центрового"

Сергей Шемшученко — 4 жовтня 2009, 14:16

Після поразки від южненського "Хіміка" на післяматчевій прес-конференції головний тренер "Грифонів" Саша Вржина поскаржився на відсутність у команди сильного центрового.

"Для нас серйозну проблему складає відсутність п'ятого номера, і проблема ця поки ніяк не вирішиться у зв'язку з фінансовим становищем клубу.

Якщо б не програна перша чверть з рахунком 19:6, результат був би іншим. Не можу сказати, що гравці не налаштувалися, - але грали без агресії, без енергії, напевно, позначилася нервозність початку чемпіонату.

Потім, коли вже зрозуміли, що можемо грати, три чверті виграли. У нас мінус 17 на підбиранні - це той ключ, який показує, який баскетбольний елемент вирішив сьогоднішню гру. Наприкінці зустрічі декілька прикрих помилок не дозволили нам довести гру до перемоги. В четвертій чверті два "трюльника" нам закинули Бринза і Кальніченко – вважаю, це тільки на наших помилках, тому що наші гравці не виконали тренерські установки по особистому захисту", - цитує Вржину офіційний сайт Суперліги.