Українська правда

Україна перемагає Грузію у товариському поєдинку

Сергей Шемшученко — 16 серпня 2008, 14:55

Відбувся перший з двох поєдинків між чоловічими баскетбольними збірними України та Грузії, у якому підопічні Валентина Мельничука у овертаймі перемогли з рахунком 86:81.

Ростислав Кривич став найрезультативнішим гравцем зустрічі, набравши 25 очок. Сергій Ліщук додав 12 очок та 7 підбирань, В'ячеслав Кравцов додав 11 очок, Ігор Кривич та Дмитро Забірченко закинули по 10.

Після гри головний тренер нашої команди Валентин Мельничук поділився своїми враженнями від двобою:

"Я дуже радий за команду та за тренерський штаб. Не все так просто у процесі нашої підготовки, тому кожна гра на рівні збірних для нас надважлива. Грузія виявилася дуже важким та добрим суперником, і перемога над нею у додатковий час для коштує набагато більше, ніж якщо б ми закінчили матч з різницею у 20/30 очок. Напруження висіло всю гру, і нам вдалося перевести гру в овертайм лише на останніх секундах.

Вперше хлопці почали демонструвати командну гру. Мене порадував наш захист та невелика кількість втрат у нападі. Звичайно, ще є над чим працювати, але в таких поєдинках ми набираємось досвіду. В нас ще є проблеми з реалізацією двохочкових кидків. Сподіваюся, що наші форварди стануть більш впевненими та покращать цей показник.

На сьогоднішню гру ми зробимо деякі зміні після того, як розберемо перший матч. Спробуємо покращити ситуацію на підбираннях".

Україна - Грузія - 86:81 ОТ (22:22; 14:15; 13:20; 25:17; 12:7)

ukrbasket.net