Українська правда

Тренер "Говерли": Ми самі собі створили проблеми з "Будівельником"

Сергей Шемшученко — 19 грудня 2008, 12:44

Олег Пелех, головний тренер БК "Говерла", вважає, що команда виконала його установки на захист у матчі 23 туру УБЛ проти київського "Будівельника".

"На відміну від домашньої гри у першому колі, команда виглядала абслютно іншим чином. До того ж, вже вдруге поспіль наше протистояння з "Будівельником" проходять у дуже напруженій боротьбі і вирішується на останніх секундах", - наводить слова тренера УБЛ.

"Зрозуміло, що ми самі собі створили проблеми, маючи комфортний відрив після третьої чверті. Я думаю - такі матчі дуже подобаються глядачам, але не тренерам, бо дуже багато забирають нервових клітин", - вважає Пелех.

"Мої підопічні дуже добре зіграли у захисті, тобто, справилися зі снайперами гостей - Делінінкайтісом та Де Гроатом. Хоча Томас і здобув 20-ть пунків, 9-ть з них він набрав тільки з лінії штрафних", - наголосив тренер.

"Гравці завдання у захисті цілком виконали, зважаючи, що "Будівельник" у попередніх двох матчах здобував більш як 100 очок. Так, було багато втрат, причому і з нашого боку, і з суперника. Що "Говерли", то гравці вже просто дещо втомилися - дуже багато матчів граються без перерви", - підсумував наставник івано-франківської команди.