Українська правда

"Сумихімпром" змінив емблему, форму та завів бобра-талісмана

Сергей Шемшученко — 29 серпня 2008, 12:33

Віднині офіційний талісман команди - бобер Хімпі. Ідея зробити талісманом саме цю тварину, за словами директора команди Ігоря Манойленка, виникла ще кілька років тому, проте реалізувати удалося лише під час ребрендінгу клубу.

Баскетбольний клуб "Сумихімпром" - спортивна гордість сумської області. Команда виступає в найпрестижнішому баскетбольному турнірі України - Суперлігі ФБУ і неодноразово займала призові місця. Нова символіка клубу покликана підкреслити спортивну агресію і динаміку прогресу команди.

Емблема є композицією з баскетбольного м'яча, сітки і назви баскетбольного клубу. У повно колірному варіанті емблеми шрифтова частина стилізована під металеву фактуру.

Керівництво клубу прийняло рішення як фірмові кольори використовувати комбінацію чорного і сірого кольорів. Жовтогарячий акцентує, підкреслює деталі і підсилює контраст.

"Неонові" баскетболісти, як елементи фірмового стилю, використовуватимуться на друкованій продукції і в різного роду медіа.

В рамках роботи над проектом студія CRISP розробила повний спектр рекламно-сувенірної і поліграфічній продукції, а також дизайн уніформи і одягу.

Клубний транспорт також буде адаптований під вимоги нової символіки.