Українська правда

Ставка дня. НБА: Х'юстону навряд чи щось допоможе в матчі проти Бостона

Valeriy Ruchka — 28 грудня 2018, 00:05
Ставка дня. НБА: Х'юстону навряд чи щось допоможе в матчі проти Бостона

Обидва колективи у різдвяних зустрічах не без зусиль здолали принципових суперників і через добу відпочинку битимуться один з одним. Кріс Пол все ще відновлюється після чергової травми, а участь в поєдинку Хардена знаходиться під питанням.

Актуально: Біатлон онлайн - пряма трансляція Кубку Світу

Так, Селтікс не перемагають в гостях Рокетс вже два сезони поспіль, але обидві програні зустрічі вийшли неймовірно хорошими. Тим більше останнім часом Рокетс стали помітно слабкіше. Пол з травмою, ротація стала коротше, а про її якість навіть соромно згадувати.

Головне питання, зрозуміло, пов'язане з опікою Хардена, і в цьому компоненті у Селтікс чи не найкращий набір персональщиків у всій лізі. Смарт готовий посперечатися з бородою по мистецтву симуляцій, а минулого сезону Маркус примудрився спровокувати лідера Рокетс на два поспіль фоли в нападі.

Також: Футбол 1 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Склад Селтікс стабілізувався. З важливих виконавців відсутній тільки Бейнс, всі інші бойові одиниці готові боротися. Єдиною загрозою для гостей може стати суддівство, але навіть при декількох спірних свистках на користь Х'юстона хлопці Бреда Стівенса виглядають набагато сильніше.

Прогноз Чемпіона: Перевіримо перемогу Бостона, докупивши фору до -3.