Українська правда

"Реал" готується до розпродажу гравців

Сергей Шемшученко — 20 травня 2008, 17:47

Провальний сезон для мадридського "Реала" - команда поступилася в Кубку Іспанії, не потрапила до "Фіналу чотирьох" Євроліги й вилетіла в чвертьфіналі плей-офф чемпіонату країни - може завершитися глобальною перебудовою. Як повідомляє El Mundo Deportivo, президент "вершкових" Рамон Кальдерон готовий піти на кардинальні міри при формуванні складу на наступний сезон.

По-перше, не зважаючи на титул найкращого тренера регулярного чемпіонату й продовжений восени до 2010 року контракт, є невизначеність з майбутнім коуча Хоана Пласи. Напевне не будуть продовжені контракти із Чарльзом Смітом, Благотою Секулічем, Ікером Ітурбе і Керемом Тунчері. Не виключено, що клуб спробує позбутися й дорогих гравців, які мають довгострокові угоди - Лазароса Пападопулоса, Зендона Хемілтона і Алекса Мумбру.

Місце в складі, за інформацією видання, гарантовано тільки Феліпе Рейесу, Луїсу Баллоку, Серхіо Ллуллу, Раулю Лопесу і Алексу Ервелю, причому Ервель може відправитися в НБА, де інтерес до нього проявляє "Денвер".

Спорт Сегодня