Українська правда

Програли "Одесі" через низьку результативність зі штрафних, – Валентин Воронін

Сергей Шемшученко — 6 жовтня 2008, 18:01

- У першій половині гри ми нормально грали. А от після великої перерви ми розслабились перестали здійснювати тиск на американських легіонерів БК "Одеси" і таким чином втратили перемогу. Також в нас дуже низька результативність із штрафних кидків. Ми закинули лише 16 із 28 пробитих, – сказав у коментарі кореспонденту ЗІКу головний тренер "Політехніки-Галичини" Валентин Воронін.

Також Валентин Воронін розказав, що за 3 секунди до сирени у матчі із БК "Одесою" він взяв тайм-аут і заключний кидок мав виконувати або Пустогвар, або Агєєв, але Кузьміну просто не дали віддати передачу і йому залишалось робити кидок, який був не влучним.

- Щодо поєдинку проти сімферопольських "Грифонів", то у цієї команди немає яскравих виконавців, але вони ведуть переговори із кількома гравцями і разом із югославським тренером, це буде досить боєздатний колектив", – заявив Валентин Воронін.

Також головний тренер сказав, що це самий дальній виїзд команди і всі баскетболісти дуже змучились, а в четвер вже треба грати наступний матч.