Українська правда

"Політехніка-Галичина" розпочала тренувальний збір у Тисовці

Сергей Шемшученко — 11 серпня 2011, 14:12

БК "Політехніка-Галичина" розпочинає тренувальний збір у карпатському Тисовці.

Про це розповів прес-службі БК "Політехніка-Галичина" генеральний директор клубу Кирило Погостинський.

"Наступних 10 днів команда проведе на олімпійській базі з лижних видів спорту. Звісно, баскетболісти вирушили в Карпати не для того, щоб на лижах кататися. Натомість нас цікавить траса, що складається з підйомів і спусків і призначена для занять загальною фізичною підготовкою (ЗФП)", - сказав він.

"Усе йде за планом старшого тренера. Протягом першого тижня хлопці входили в робочий режим, а зараз почали готувати м'язи до нелегкої роботи. Попередні чотири дні спортсмени вже важко працювали - робили вправи для ніг та рук, відпрацьовували гру в захисті й нападі", - зазначив Погостинський.

За словами директора клубу, база в Тисовці придатна для команди не лише тому, що можна працювати над загальною фізичною підготовкою (до речі, там є також окремий зал ЗФП). Вона дає можливість займатися власне баскетболом, важкою атлетикою, та й умови проживання на базі комфортабельні.

"Одразу по закінченні важких тренувань у горах, команда має вирушати до Литви, де заплановано збір уже з акцентом на баскетбол. Хоча й там не обійдеться без великих навантажень, але це вже будуть вправи з м'ячем", - підсумував Кирило Погостинський.