Українська правда

"Політехніка-Галичина" проведе тренувальний збір у Словаччині

Сергей Шемшученко — 31 липня 2008, 21:04

Баскетбольна "Політехніка-Галичина" завтра, 1 серпня, виходить із відпустки, а 2 серпня вже відправляється на перший тренувальний збір у Словаччину, повідомляє прес-служба клубу.

Перший тренувальний збір команда проведе у Словаччині з 2 по 19 серпня. Потім команда переїде у польське Кросно, де з 22 по 28 серпня відбудеться баскетбольний турнір. Далі львів'яни будуть продовжувати подорожувати Польщею і візьмуть участь у турнірах у Тернобжегу, Ярославі і Вроцлавеку. На останньому турнірі візьме участь і одна із провідних команд Польщі "Анвіл".

Вже завтра у стан команди прибудуть і потенційні новачки: українець Геннадій Кузнєцов і білоруський центровий Ніколай Алексєєв, які вже майже підписали контракт з клубом. А також прибудуть і ще два гравці, яких головний тренер львів'ян буде переглядати на словацькому зборі, гравець збірної Тунісу Джафара Зієд і канадець Бред Рутс, який був найкращим снайпером чемпіонату Канади серед студентських команд.

У це міжсезоння "Політехніка-Галичина" вже підписала контракти із росіянами Алєксандром Пустогваром і Антоном Агєєвим, сербом Йваном Копрівіцею, білорусом Алєксанром Кудрявцевим, і українцем Вадимом Рєкою.

Західна інформаційна корпорація