Українська правда

"Політехніка-Галичина" – "Хімік". Коментарі після матчу

Сергей Шемшученко — 22 травня 2008, 09:34

Дмитро Базилевський (головний тренер "Хіміка"):
- У баскетболі рідко коли буває, щоб за останні 12 секунд одній з команд вдалося відіграти відставання в чотири очки. Так, нам сьогодні знову поталафило, але, везе ж найсильнішим! Такі матчі показують ставлення гравців до плей-офф - напевне, мої підопічні сьогодні більше хотіли перемогти. Єдине, що мене засмутило - це великий відсоток браку при кидках. Що ж, постараємося до п'ятниці виправити помилки й вирішити долю протистояння у Львові.

Валентин Воронін (головний тренер "Політехніки-Галичини"):
- У мене просто немає слів... Не розумію, навіщо брав тайм-аут на останніх секундах!? Я ж хлопцям усе пояснив (!) - м'яч треба було вводити вперед, а Кузьмін чомусь вирішив відпасувати назад...Сьогодні ми просто віддали перемогу, яку тримали в руках. Зараз, чесно кажучи, навіть не знаю, що будемо робити в наступному матчі. Може через добу, коли емоції вляжуться, почнемо складати план на гру. Відступати нам уже нікуди

Андрій Агафонов (центровий "Хіміка"):
-
Сьогодні везіння, однозначно, було на нашому боці. За кілька секунд до кінця матчу я не зміг стримати Зубрицького й він закинув "гаком". Тоді здавалося, що шансів перемогти в нас уже не залишилося. Але ми більше хотіли перемогти, і це зіграло, напевно, що вирішує роль.

basket.com.ua