Українська правда

Павло Улянко: Ми самі не повірили в те, що зможемо перемогти "Азовмаш"

Сергей Шемшученко — 20 жовтня 2008, 08:28

Гравець "Пульсара" Павло Улянко ввважає, що "Пульсар" мав шанси на перемогу у матчі проти чинного чемпіона України "Азовмашу" у останньому турі Суперліги (66:79).

"Шанси перемогти в нас були, грали ми непогано, провалилися лише в другій половині. Дуже не вчасно вимкнулося світло, третю чверть почали не дуже добре, а в основному саме третя десятихвилнка є основною у грі. Наш суперник досвідченіший, можливо ми самі не повірили в те, що зможемо їх перемогти, трохи збилися на індивідуальні дії.

У першій половині діяли командно, у другій половині збилися на індивідуальну гру, за що і були покарані. Чому провалили кінцівку матчу, сказати важко. Гра проходила хвилями, то ми виривалися вперед, то вони.

Суперник доволі сильний, тому просто так нам ніхто перемогу не віддав. Невисока результативність у останній чверті пояснюється тим, що гравці команди збилися на індивідуальну гру, а з такими досвідченими гравцями, як в "Азовмаші", результату таким чином не досягнеш. З такими командами треба грати в командний баскетбол. Потрібно логічно завершувати комбінації, до вірного розігрувати м'яч, тоді тільки і буде результат. Коли ми зможемо грати в командний баскетбол всі 40 хвилин, а не 20 чи 30, тоді ми зможемо досягати необхідних результатів.

У команді себе відчуваю нормально, проте бувають моменти, коли доводиться довго бігати без м'яча. Проте думаю з часом все виправиться. Загалом атмосфера в команді чудова, нормальна робоча обстановка, жодних проблем немає, тренуємося і працюємо. Всі гравці нормальні - шукаємо взаємозв'язки, адже в підготовчий період цього зробити не вдалося, через те, що команда формувалася до останнього моменту.

Вам чудово відомо, що колектив поповнили 4 нових гравці, тому потрібен час, щоб зігратися, встановити взаєморозуміння між партнерами. Але думаю "Пульсар" вже зробив великий крок вперед і показує пристойний баскетбол. Приємно, що нас доволі добре підтримують вболівальники, за це дуже їм вдячний", - цитує Улянка сайт ФБУ.