Українська правда

Мітровіч пояснив, як переломив гру з "Азотом"

Сергей Шемшученко — 16 березня 2010, 23:17

"Кривбасбаскету" у четвертій чверті матчу з "ДніпроАзотом" вдалося переломити гру за рахунок досвіду та індивідуальних дій.

Про це заявив головний тренер криворіжців Звєздан Мітровіч.

"Я очікував на таку важку гру. Ми вважалися фаворитами, почали стрімко - плюс вісім-десять у першій чверті. Потім розслабилися і в нас почалися проблеми. За рахунок досвіду та індивідуальних дій у четвертій чверті вдалося переломити гру. Гра була важкою, але, гадаю, вона сподобалася вболівальникам. Загалом, я незадоволений грою, але, задоволений результатом", - сказав тренер.

За словами Мітровіча, "ДніпроАзот" зараз - абсолютно інша команда, "в чому велика заслуга її тренера".

"Він зміг із молоді зробити бойовий колектив. "ДніпроАзот" добре проявив себе не лише в сьогоднішній грі, але і в іграх з "Будівельником" і "Хіміком". Команда грає без переляку, швидко та стрімко. В команді є чудовий лідер - Ламар Карім", - наводить слова фахівці сайт Суперліги.

Головний тренер БК "ДніпроАзот" Ігор Чигринов зазначив, що в його команди не вистачило сил наприкінці гри та не вдалося забити свої "трюльники".

"Через це ми й програли, якби забили, то гра склалася б інакше. Обидві команди показали дуже хороший баскетбол, побільше б таких ігор".