Українська правда

Лебединцев: Меморіал Гаврилова був корисним для всіх учасників

Сергей Шемшученко — 7 вересня 2010, 15:24

Головний тренер БК "Одеса" Віталій Лебединцев залишився задоволений Меморіалом Гаврилова, який проходив у Запоріжжі.

Про це пише офіційний сайт Суперліги.

"Я хотів би в кількох словах охарактеризувати сам турнір. Гадаю, він був корисним для всіх учасників. Звісно, що "ДніпроАзот" без легіонерів, без Григорія Хижняка - це зовсім інша команда, ніж та, яку ми побачимо в регулярному сезоні. Щодо "Миколаєва". "Ферро-ЗНТУ", те, яке я побачив на турнірі, - команда, яка також поки що перебуває на стадії становлення гри", - ділиться враженнями тренер.

"Що стосується нашої команди, то ми перед турніром провели лише п'ять тренувань повним складом. В Запоріжжі ми, перш за все, хотіли перевірити, чи вписуються у філософію баскетболу одеської команди наші нові гравці. В цьому плані я цілком задоволений. Дві гри ми провели без Гедимінаса Навіцкаса, котрий отримав незначне ушкодження в першому матчі. Однак я не хотів ризикувати та поглиблювати травму, щоб із легкої вона не перетворилася в серйозну. Тому на нашу задню лінію лягло серйозне навантаження. В цілому ж, я нею задоволений, хоча низка помилок і була зовсім необов'язковою", - сказав Лебединцев.

"А так, якщо говорити про реалізацію того, що заплановано, то ми йдемо за планом. Плюс команда ще не до кінця сформована. Плюс потрібно поставити гру. Найближчим часом на нас очікує турнір пам'яті Саші Білостінного в Одесі, а через два тижні - вже й старт чемпіонату. Тому, думаю, багато команд ще постануть у новому вигляді та новій якості", - додав тренер.