Українська правда

Кубок Суперліги. "Одеса" обіграла "Говерлу"

Сергей Шемшученко — 4 лютого 2012, 18:14

Записавши на свій рахунок 26 очок, Денис Коршук провів найкращу гру в сезоні та допоміг "Одесі"" вибороти перемогу в першому матчі чвертьфіналу Кубка Суперліги з "Говерлою" з рахунком 80-69.

Як пише офіційний сайт Суперліги, гра і справді мала кубковий характер – ривок 7-0 дозволив гостям захопити ініціативу вже на старті поєдинку й виграти першу чверть із восьмиочковою перевагою.

Однак протягом наступних десяти хвилин "акули" здійснили вражаючий камбек, не лише відігравши відставання, а й повівши 38-28. Друга половина матчу минула за рівної боротьби, однак здобутого до великої перерви очкового запасу "Одесі" вистачило, щоб відсвяткувати перемогу.

Окрім результативної гри Дениса Коршука, варто відзначити вже традиційний дабл-дабл його партнера Шона Кінга (15 очок + 11 підбирань), а також 11 очок і 5 перехоплень Ростислава Кривича.

Найрезультативнішим гравцем у складі "Говерли" став Данте Свонсон, на рахунку якого 13 очок, 5 передач і 4 підбирання. 12 очок івано-франківській команді приніс Маркус Вокер. По 10 очок здобули Ерік Колмен і Кевін Тіггс.

Нагадаємо, що, згідно з регламентом, до Фіналу чотирьох вийде команда, яка здобуде загальну перемогу за сумою двох чвертьфінальних матчів. Гра-відповідь відбудеться в Івано-Франківську 8 лютого.