Українська правда

"Говерла" проведе збір у Литві

Сергей Шемшученко — 11 вересня 2009, 18:34

15 вересня баскетболісти івано-франківської "Говерли" у Литві розпочнуть завершальний тренувальний збір.

Про це ЗІКу повідомив керівник клубу Олег Пелех.

Олег Пелех розповів, що з 25 серпня по 5 вересня івано-франківці проводили навчально-тренувальний збір у Косові, головний акцент на якому тренерський штаб на чолі з Євгеном Мурзіним спрямував на удосконалення фізичних кондицій гравців напередодні нового сезону.

Повернувшись додому, "говерляни" тренуються в Івано-Франківську у режимі дворазових тренувань. А 8 вересня підопічні Євгена Мурзіна провели двосторонній спаринг.

Наразі в тренуваннях задіяні наступні гравці: Артем Сліпенчук, Юрій Макаров, Володимир Голубєв, Микола Білоус, Олександр Шостуха, Денис Спиридонов, Айварас Кяушас, Віталій Коваленко, Олександр Кіба, Кирило Скуматов, Олександр Булах, Володимир Орленко, Мартінс Скірмантс.

Однак, за словами Олега Пелеха, наведений список не є остаточним варіантом «Говерли» на новий сезон. У Литві до команди повинні приєднатися ще два новачки - американець Патрік Спаркс та канадець Майк Фрейзер, а також ще один відомий гравець, прізвище якого поки що тримається у таємниці.

Додамо, що імена тих, хто гратиме за "Говерлу" у новому сезоні Суперліги Євген Мурзін назве безпосередньо перед виїздом на збір до Литви.