Українська правда

Геннадій Кузнєцов змінив "Одесу" на Львів

Сергей Шемшученко — 24 липня 2008, 13:09

Геннадій Кузнєцов, один з найхаризматичніших гравців "Одеси" за всю її історію, знову лишає клуб. З наступного сезону Кузнєцов буде захищати кольори БК "Політехніка-Галичина".

"Мій контракт з "Одесою" закінчився цього літа. Клуб повинен був прийняти рішення - подовжувати його чи ні. Виходячи з узятого командою курсу на омолоджування, я перестав вписуватися в подальші плани "Одеси". - розповідає гравець. - Після того, як мене про це повідомили, я зв'язався з Валентином Вороніним (тренером львівської команди - ред.), і ми домовилися про мій перехід. Валентин Петрович - мій дитячий тренер. Наставник, якого я знаю вже дуже багато років, і з яким мені комфортно працювати".

"Я люблю Одесу, це місто за час моїх виступів тут стало мені рідним. Тут живе моя сім'я. І я б з радістю сам залишився тут. Але, на жаль, така доля професійного спортсмена - доводиться часто міняти місце роботи. Я хотів би подякувати усім одеським вболівальникам за їх ставлення до нашої гри! Звичайно, у нас були труднощі. Але ми завжди відчували підтримку трибун, і це додавало нам сил. Мені було приємно виступати в Одесі. Хотів би побажати вболівальникам БК "Одеса", щоб улюблений клуб приносив їм лише радість", - говорить Кузнєцов.

За матеріалами Одесса-Спорт