Українська правда

Два клуби Коломойського відсвяткували новий рік разом

Сергей Шемшученко — 31 грудня 2009, 15:07

В неділю в Дніпропетровську в популярному нічному клубі "Опера" відбулося спільне святкування Нового Року, на якому зібралися гравці і керівництво чоловічого та жіночого "Дніпра" і столичного "Будівельника".

Подібні вечірки стали доброю традицією для дружніх клубів - баскетболісти й адміністрація "будівельників" та "дніпрян" з величезним задоволенням збираються на спільні святкування. Чого вартий той факт, що Джеррод Хендерсон навіть пожертвував різдвяною поїздкою до США, щоб потрапити на вечірку до Дніпропетровська.

Тепла дружня обстановка, в якій проходило свято, максимально сприяла тому, щоб вечірка носила абсолютно неформальний характер - це був один із небагатьох випадків, коли навіть суворе керівництво дозволило пропустити своїм гравцям келих-другий шампанського, вина або чогось міцнішого.

Не обійшлося на святкуванні й без зіркових гостей, а "родзинкою" програми став дует Потапа і Насті Каменських. Ну а головною прикрасою вечірки стала роздача героям "паті" символічних нагород в різноманітних номінаціях, вигаданих організаторами спеціально з такої нагоди, пише сайт київського клубу.