Українська правда

"ДніпроАзот" підсилився двома легіонерами

Сергей Шемшученко — 3 грудня 2010, 23:50

Скориставшись невеликою паузою в чемпіонаті Суперліги, дніпродзержинський "ДніпроАзот" підсилив свій склад двома новачками - форвардами Делонте Холландом і Бінго Меррієксом.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Холланд провів три сезони в італійській Серії А, захищаючи кольори "Терамо", "Варезе" та "Віртуса". З останнім у сезоні 2007/08 рр. брав участь у розіграші Євроліги УЛЄБ, набираючи 19.4 очка за матч і роблячи 5.6 підбирання.

Після Італії Делонте виступав у чемпіонаті NBDL ("Ріо Гранде", "Айдахо"), італійському "Розето" та французькому "Безанконі". Поточний сезон американець розпочав у другому італійському дивізіоні в команді "Сан Северо", де відзначався 14.3 очка за гру.

Бінго Меррієкс останні роки виступав у лігах Німеччини, Франції та Бельгії. Так, у сезоні 2008/09 рр. форвард захищав кольори французького "Гавра" в елітному дивізіоні чемпіонату країни. Там статистика Меррієкса склала 13.9 очка та 8.3 підбирання за матч.

Сезоном пізніше Бінго переїхав до Бельгії ("Олстар" - 11 очок і 6.7 підбирання за гру). Нинішній сезон американець розпочав у німецькому "Людвінсбурзі", однак, не отримуючи великої кількості ігрового часу, прийняв пропозицію "ДніпроАзоту".