Українська правда

"Дніпро-Азот" розпочав підготовку до нового сезону

Сергей Шемшученко — 19 серпня 2012, 16:50

16 серпня баскетболісти "Дніпро-Азоту" провели своє перше тренування в нинішньому міжсезонні.

Про це повідомляє прес-служба дніпродзержинського клубу.

Перед початком заняття гравцям був представлений новий головний тренер Васіліс Фрагіас.

До тренерського штабу команди також увійшов литовський фахівець Аудрюс Пракурайтіс, котрий раніше очолював низку литовських і румунських клубів, а в сезоні 2011-2012 рр. працював асистентом головного тренера в польському "Трефлі" (Сопот).

У першому тренуванні "стрижів" взяло участь вісім гравців. Разом зі "старожилами" Максимом Балашовим, Володимиром Гуртовим й Олексієм Чигриновим на майданчик вийшли новачки Дмитро Ходов, Олександр Тищенко та Сергій Сабутський, а також двоє гравців, які в попередньому сезоні виступали за дубль дніпродзержинської команди – Ярослав Кадигроб й Олексій Алієв.

Американські легіонери Деррік Зіммерман, Сем Мелдроу й Алан Віггінс прибудуть до Дніпродзержинська 30 серпня. До того часу керівництво клубу планує заповнити дві легіонерські вакансії, що залишилися. Наразі ведеться робота з пошуку гравців на позиції другого й третього номерів.

Підготовку до сезону "стрижі" будуть вести переважно в Дніпродзержинську, а необхідну ігрову практику гравці отримають в ході двох турнірів, один із яких відбудеться в Запоріжжі в середині вересня.