Українська правда

Черній: "Напередодні матчу з "Дніпро-Азотом була чоловіча бесіда..."

Сергей Шемшученко — 4 жовтня 2009, 21:32

Головний тренер БК "Київ" Віталій Черній після перемоги над "Дніпро-Азотом" відзначив досвідчених гравців своєї команди, які й визначили позитивний для "Києва" підсумок матча.

"Завжди приємно, коли команда здобуває перемогу. Тим більше, враховуючи те, які проблеми зі складом ми маємо. Але гра є грою, і всі негаразди повинні залишитися за межами майданчика. Я радий, що хлопці, нехай поки лише фрагментами, але показали той малюнок гри, якого ми від них вимагаємо.

Напередодні матчу у нас відбулася чоловіча відверта бесіда. І мені приємно, що ті гравці, котрі вже не перший сезон грають в Суперлізі, повели за собою більш молодих партнерів, взяли на себе тягар лідерства. Безумовно, слід відзначити й досвід Дмитра Брянцева, який своєю майстерністю дуже допоміг сьогодні.

Звісно, нам не вистачає плеймейкера - стабільного першого номера. Олександр Липовий молодий, амбіційний і перспективний, але поки емоції ще охоплюють його. Головним чином від надлишку емоцій ми сьогодні й страждали, але головне, що досягнуто результату", - цитує Брянцева офіційний сайт Суперліги.