Українська правда

Чемпіонат України (дублери). У фіналі зіграють "Ферро" та "Хімік"

Сергей Шемшученко — 29 квітня 2012, 11:37

У Миколаєві триває Фінал восьми чемпіонату дублюючих складів команд Суперліги. Відбулися півфінальні поєдинки, а також матчі за 5-8 місця.

Першим фіналістом став "Ферро-ЗНТУ", який в овертаймі надзвичайно драматичного матчу обіграв "Київ" із рахунком 78:69, пише прес-служба Суперліги.

Столичному колективу не допомогло навіть чудове статистичне досягнення форварда "вовків" В'ячеслава Боброва, що став другим гравцем у сезоні, якому підкорився тріпл-дабл (15 очок + 10 підбирань + 10 передач + 5 блок-шотів). Ключову роль у перемозі запоріжців, як і в попередній зустрічі, відіграв Андрій Лебединцев – на його рахунку 23 очка, 7 підбирань і 6 передач.

У другому півфіналі "Хімік" у не менш напруженій боротьбі здолав "Політехніку-Галичину" з рахунком 80:79. Перемогу южненцям на останніх секундах приніс кидок Олександра Белікова, який у підсумку став найрезультативнішим гравцем матчу, здобувши 26 очок. 17 очок у складі львівської команди на свій рахунок записав Антон Давидюк.

Таким чином, у фінальній зустрічі, яка відбудеться у неділю, головний трофей виборюватимуть "Ферро-ЗНТУ" та "Хімік". "Київ" і "Політехніка-Галичина" зіграють в матчі за третє місце.

До вашої уваги розклад третього ігрового дня турніру (29 квітня):

Матч за 7-8 місця

"Донецьк" – "Миколаїв" 10:00

Матч за 5-6 місця

"Дніпро" – "ОДЕСА" 12:00

Матч за третє місце

"Київ" – "Політехніка-Галичина" 14:00

Фінал

"Ферро-ЗНТУ" – "Хімік" 16:00