Українська правда

Бєрєстнєв: Програли "Пульсару" через відсутність Раєвського

Сергей Шемшученко — 11 січня 2009, 12:23

Валентин Бєрєстнєв, спортивний директор МБК "Миколаїв", вважає причинами поразки від рівненського "Пульсара" відсутність Олександра Раєвського та невиразну гру легіонерів.

"Першою з причин поразки в Рівному я б назвав відсутність Раєвського. Його дублери Тонченко і Сільковський не лише не впоралися з організацією командної гри в атаці, але і в захисті не змогли перешкодити своєму візаві Шемосюку стати найрезультативнішим гравцем "Пульсара", - сказав Бєрєстнєв.

"Друга причина - слабка гра під щитами. Ми програли відскок 30:44! Наприклад, Гилевич за весь час в грі зробив всього лише одне підбирання", - додав він.

"По-третє, команда в особі Гладиря бачить лідера, який в скрутну хвилину поведе за собою партнерів. А він після відмінної гри з полтавчанами у наступному поєдинку не влучає усі свої 8 спроб з-за дуги. Та і загальний підсумок кидків з гри - 18/3, а також 4 втрати м'яча в атаці показали, що з цією роллю молодий баскетболіст не справляється.

І остання причина - невиразна гра наших легіонерів. Навіть до Хлебовіцкі є претензії. Адже після першої половини матчу на його рахунку були всього 2 очки і одне підбирання. Останню суму він добрав вже тоді, коли наша команда програвала півтора десятки очок і доля поєдинку була фактично вирішена наперед", - наводять слова Бєрєстнєва "Ніколаєвскіє новості".