Українська правда

Булаїч і Голяхов йдуть з "Політехніки-Галичини"

Сергей Шемшученко — 31 травня 2008, 10:27

Відбулася прес-конференція, на якій підбито підсумки виступу баскетбольної "Політехніки-Галичини" у минулому сезоні. На зустрічі з журналістами були присутні генеральний директор команди Олександр Лазорко, президент Ігор Савицький і головний тренер Валентин Воронін.

"4 місце, яке команда посіла цього сезону, - це великий успіх. Ми підбирали гравців, щоб боротись за 4-6 місця, і ми своє завдання виконали", - заявив Олександр Лазорко.

Також, як розповів головний тренер Валентин Воронін, швидше за все, команду залишать легіонери Нікола Булаїч і Олексій Голяхов. З наступного сезону до основного складу будуть підпускати 16-річного розігруючого Антона Джигіля, який цього сезону виступав за другу команду. Також ведуться переговори з іншими потенційними новачками, прізвища яких поки що не розголошуються.

Також поки що не зрозуміла ситуація довкола палацу спорту "Будівельник". Чи віддадуть "Будівельник" у власність клубу. Паралельно ведуться переговори з міською і обласною радою, щоб виділили ділянку для будівництва нового спортивного комплексу.

ЗІК