Українська правда

"Будівельник" вирушає до Литви

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2008, 10:49

"Будівельники" вийшли з відпустки і приступили до підготовки до сезону-2008/09. Насамперед гравці пройшли медичне обстеження (українські виконавці з цією процедурою вже впоралися, а на легіонерів вона сьогодні), а вже у вівторок київська команда відправиться до Литви на тривалий учбово-тренувальний збір, в рамках якого проведе близько 16-ти контрольних матчів.

Нагадаємо, що серед суперників "Будівельнику" будуть гранди російського баскетболу - "Хімкі", "Динамо" і "Тріумф", чемпіон Польщі "Путтям", дві сильні латвійські команди - "Баронс" і АСК "Рига", а також топ-клуби Литви - "Летувос Рітас" і "Жальгиріс".

Крім того, наприкінці вересня можливий виліт "Будівельника" ще й на Піренеї для зустрічей з чемпіоном Іспанії - "Таугресом", але цей вояж залежатиме від того, як скоро стартуватиме сезон в "Українській Баскетбольній Лізі".

На зборах в Литві планується перегляд декількох молодих українських гравців - Олександра Третьякова (Біла Церква), Юрія Горенкова і Дмитра Рихальського (обидва - "Дніпро"), Костянтина Іванова (дубль "Будівельника").

БК "Будівельник"