Українська правда

БК "Одеса" заборгувала перед гравцями зарплатню за 4-5 місяців

Сергей Шемшученко — 19 серпня 2009, 19:30

У складі БК "Одеса" зараз на контрактах знаходяться 17 гравців.

Це Артем Буцький, Артем ХІтов, Олег Юшкін, Владислав Подолян, Юрій Фрасенюк, Артем Швець, Ярослав Лемик, Іван Гілевич, Станіслав Балашов, Олександр Полторацький, Володимир Гуртовий, Крістофер Хілл, Джон Кентрелл, Крісп Камерон, Вейн Воллес, Даріус Пакаманіс та Мілош Павлович.

Про це на спеціальній прес-конференції повідомили президент клубу Олег Бичков і головний тренер команди Віталій Лебединцев.

За їх словами, клуб ще повністю не розрахувався з гравцями за минулий сезон. Деяким баскетболістам клуб винен зарплатню за чотири-п'ять місяців. Як повідомив Лебединцев, він не отримував грошей вже півроку.

"Всі заборгованості по минулому сезону пов'язані з тим, що керівництво УБЛ не до кінця виконало свої спонсорські зобов'язання перед більшістю клубів. У зв'язку з цим, і виникли борги по зарплаті, по виїздах. Ми постараємося вирішити всі ці питання", - цитує Бичкова "Одесса-Спорт".

Віталій Лебединцев також сказав, що команда вже провалила першу частину підготовки до чемпіоната, але намагатиметься це надолужити у другій частині сезона.