Українська правда

БК "Одеса" підозрюють в "договорняках"

Сергей Шемшученко — 12 березня 2009, 14:07

Спеціальна комісія УБЛ перегляне ігри БК "Одеса", щоб встановити вірогідність програшів команди в регулярному Чемпіонаті УБЛ. Згідно з наказом президента УБЛ Михайла Бродського інспектори перевірять факти "прояву неспортивної поведінки" гравців клуба. На даний момент є підозри, що команда навмисно програвала матчі.

Необхідність у розслідуванні інциденту виникла після заяви головного тренера БК "Одеса" Віталія Лебединцева про те, що клуб перебуває в негативному оточенні. Заява була озвучена на прес-конференції після чергового матчу. Лебединцев висловив свою думку з приводу того, що знає хто, просить гравців "здавати" матчі.

"Я знаю, хто крутиться біля команди, які питання задаються, хто лізе в команду, хто умовляє гравців здавати, під кого - я все прекрасно знаю", - сказав головний тренер.

На сьогоднішній день БК "Одеса" займає четверту позицію в турнірній таблиці: одесити програли 12 з 32 зіграних матчів. Коли і як буде проходити розслідування - не розголошується, однак керівництво клуба повинне надати всі пояснення з цього приводу.

ukrbl.com