Українська правда

Базелевський: "Є багато моментів, над якими треба працювати"

Сергей Шемшученко — 4 жовтня 2009, 13:49

Головний тренер южненського "Хіміка", незважаючи на перемогу над "Грифонами", на післяматчевій прес-конференції відзначав у грі своєї команди лише негативні риси.

"Почали ми непогано, за що найбільше переживав. Заділ був непоганим, а потім, коли пішли заміни, вийшло так, що ми дали супернику відчути впевненість - гравці всі досвідчені, підібрані в команді непогано. Позиція п'ятого номера трішки слабка, але все-таки вони мобільні, їх центрові зіграли не гірше наших великих.

Відчувалася в сьогоднішній грі нервозність, ми припускалися багатьох помилок, зокрема помилок дитячих, яких не має бути - я думаю, це можна пов’язати з відсутністю досвіду гри в Суперлізі. Не вийшло потрібної гри проти зони, не змогли прискорити темп, довести до центрових м'яч, швидше переходити в атаку. І ось така нервова кінцівка - випав Кольченко за п'ять фолів.

Особливо нічого веселого сказати не можу, багато є моментів, над якими потрібно працювати. Але, звичайно, приємно, що перемогли", - цитує Базелевського офіційний сайт Суперліги.