Українська правда

"Азовмаш" - "Полтава". Післяматчева прес-конференція

Сергей Шемшученко — 5 жовтня 2008, 09:29

Тренери маріупольського та полтавського клубів оцінили гру своїх підлеглих у матчі першого туру Суперліги, який завершився перемогою "Азовмашу" 83:72.

Мехмед Бечировіч, головний тренер БК "Азовмаш":

- Через те, що Халід був підготовлений до матчу не кращим чином, він 5-ть днів був удома за сімейними обставинами, ми багато очок пропустили в ранньому нападі. Захисник БК "Полтава" Ярутіс набрав 13 очок дуже легко.

У мене зараз немає гідної заміни Ель-Аміну, Богдан хороший гравець, але він ще молодий і йому потрібно набратися досвіду. В черговий раз Симонас Серапінас відмінно вийшов на заміну. На даний момент мене хвилюють тільки травми. Хотілося б, щоб їх не було.

Рамунас Цвірка, головний тренер БК "Полтава".

- Я хотів спробувати різні ігрові схеми. Розраховувати в цьому поєдинку на перемогу важко. Ми більше думали про наступний матч. В кінці зустрічі ми перебудували гру, в основному в захисті. Вони не закинули "свої" кидки, але переграли нас на підбираннях. Мене радує, що хлопці викладаються на всі 100%.

Вони можуть в якомусь моменті не забити, або зробити помилку, найголовніше - щоб у них було бажання. Я бачу, що хлопці хочуть грати і боротися. А все інше прийде з часом, якщо не буде травм.

Прес-служба БК "Азовмаш"