Українська правда

24 години Нюрбургринга. Після 20 годин - погоня за першою трійкою

Сергей Шемшученко — 24 травня 2009, 13:53

Після 18 годин на Північній петлі екіпаж української команди Racing Team Ukraine - Олексій Мочанов, Андрій Круглик, Олександр Гайдай і Олексій Басов, - який бере участь у супермарафоні на витривалість "24 години Нюрбургрингу", почав наздоганяти екіпаж, що йде другим у класі, скоротивши відставання до 28,5 секунд.

BMW M3 українського екіпажу під час перегонів "24 години Нюрбургинга". Фото Automobilsport.com

Але у Круглика у найбільш швидкісній зв'язці, Антоніусбухе-Тієргартен, на 270 км/год обірвало опору двигуна. Круглик справився, дотягнув до боксу. Нову опру поставили за 16 хвилин. Тепер знову доводиться надолужувати втрачене. Відставання від третього місця - трохи більше двох хвилин. "BMW M3 E36 - чудова машина. Але цілком очевидно, що конструкція у неї кінця минулого сторіччя. Ставиш на неї найсучаснішу підвіску і шини - і вона починає перевантаженнями рвати сама себе" - розповідає Олексій Мочанов.

"Народ почав "розвалювати" машини. У безглуздих , неочікуваних і нетрадиційних для Північної петлі місцях. Мабуть втомлюється. А в нас відкрилось друге дихання!" - запевнив Мочанов.

Фото Automobilsport.com

Екіпаж команди Sartorius Team Black Falcon, за який виступає українець Андрій Лебідь, продовжує їхати четвертим у своєму класі V4.