Українська правда

Експерша ракетка світу став тренером Руне до кінця сезону

— 19 жовтня 2023, 17:04
Експерша ракетка світу став тренером Руне до кінця сезону

Колишня перша ракетка світу Борис Беккер став тренером норвезького тенісиста Хольгера Руне (8) до кінця тенісного сезону 2023 року.

Про це він розповів порталу Eurosport.

"Можу підтвердити, що я тренер Хольгера Руне. Я трохи пишаюся тим, що він запросив мене. Контакт існував протягом тривалого часу. Тепер він дуже добре підійшов. Мій календар дозволяє це, і я завжди цікавився Хольгером, тому що на тенісному корті він виступає з такою відданістю і темпераментом. Потім Хольгер запросив мене на тренувальний тиждень у Монте-Карло.

Актуально: Кіченок зіграє на малому Підсумковому турнірі WTA

Я також довго спілкувався там з його матір’ю Анеке та його тренером з гри Лапо Бехеріні. Відтепер ми всі троє відповідаємо за Руне. На жаль, не можу бути на турнірі в Стокгольмі цього тижня через попередньо домовлені зустрічі. Але найпізніше я буду в Базелі, а потім зіграю з Хольгером в Парижі - Берсі - і, сподіваюся, допоможу йому кваліфікуватися на Nitto ATP Finals в Турині.

Читайте: Визначився транслятор матчу Кубка Біллі Джин Кінг між Україною та Нідерландами

Це велика мета і завдання. Хольгер - це необроблений алмаз, який потребує шліфування. Мені подобаються його емоційні сплески. Я вже тренував гравця, Новака Джоковича, який іноді був не зовсім при собі на корті, але це допустимо. Хольгер - один із найкращих молодих гравців у світі.

Ганьба на корті: росіянин Рубльов обматюкав фотографів під час фіналу Мастерса - ВІДЕО

Він грає в одній ланці з Алькарасом і Янніком Сіннером або незабаром із Беном Шелтоном і Себастьяном Кордою. Тепер питання: яка в нього команда? У нього є я, є його тренер з виступів. Це дуже важливо, тому що зараз люди тренуються зовсім не так, як раніше. Моя мета - знайти найкращого Хольгера Руне. Для цього потрібно, щоб турнірна сітка підходила. Якщо він гратиме щотижня, то врешті-решт втомиться", - сказав Беккер.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!