Головне

Світоліна: Серена зіграла на дуже високому рівні

Світоліна про виліт з US Open
06.09.2019 08:54 1963 1
Світоліна: Серена зіграла на дуже високому рівні

У важливі моменти півфіналу US Open-2019 Серена Вільямс грала краще за Еліну Світоліну.

Про це заявила українка.

"Хотілося б мені використовувати ті шанси, які у мене були на початку матчу. Щоб був рахунок 2-2 або 3-3, замість 3-0, коли ведеш з таким рахунком, це дає тобі поштовх грати розкутіше. У мене було кілька розіграшів, коли я повинна була зіграти активно, але замість цього помилилася. 

У важливі моменти Серена завжди грає краще, підвищує свій рівень. Пару матчів вона не показувала свій найкращий теніс. Хоча перший матч проти Марії Шарапової був ідеальним, цього ніхто не чекав. І чвертьфінал вона виграла за скільки, 44 хвилини? Трохи швидко, чи не так? Сьогодні вона не зіграла неймовірно, але вона зіграла на дуже високому рівні на початку. Це і вплинуло на результат матчу.

У мене немає багато часу на підготовку перед азіатською серією, мені треба відновитися, зайнятися своїм коліном. Це все ще відкрите питання, але я не хочу повертатися до цієї теми. Це нормально, є знеболюючі, які допомагають, але я не особливо хочу їх приймати, щоб глушити біль. Мені 24 роки, скоро 25, у мене попереду ще довга кар'єра, я б не хотіла зараз нашкодити своїм сухожиллям (зв'язкам)", - сказала Світоліна.

Нагадаємо, Світоліна переграла Конту у чвертьфіналі US Open.

Раніше, Стаховський здобув вольову перемогу на турнірі у Франції.

Коментарі ()