Головне

Світоліна: Я знаю чого очікувати від Конти

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна (№5 WTA) прокоментувала перемогу над американкою Медісон Кіз (№9 WTA) в матчі четвертого кола відкритого чемпіонату США.
02.09.2019 10:21 2229 1
Світоліна: Я знаю чого очікувати від Конти

Еліна Світоліна (№5 WTA) задоволена своєю грою у матчі проти американки Медісон Кіз (№9 WTA) в матчі четвертого кола відкритого чемпіонату США.

Про це сказала сама українська тенісистка. 

"У матчі з Медісон Кіс я показала якісний теніс від початку і до кінця гри, це був гарний виступ. Зараз я добре себе почуваю фізично, а це завжди допомагає моїй грі. На подачі мені вдалося зіграти варіативно, всі важливі очки склалися в мою користь, це додало мені впевненості грати більш агресивно на подачі. Кіс, в свою чергу, можливо не сильно відчувала м'яч на прийомі. Коли ми грали з нею тут два роки тому, для мене це був дуже важкий матч і болюча поразка. У таких матчах ти вчишся, як удосконалювати гру і справлятися з тиском.

Якщо говорити про Йоханну Конту, то вона важкий суперник, мені треба швидко рухатися, дуже надійно грати ззаду в матчах проти неї. Я знаю, чого від неї очікувати, ми тренувалися разом в Лондоні, виступали в парі. Вона гравець топ-10 і сама по собі приємна дівчина. Так що, ми знаємо один одного і у нас нормальні відносини", - сказала Світоліна.

Коментарі ()