Головне

Світоліна оплатила операцію юної української тенісистки

16.05.2019 08:20 3364 0
Світоліна оплатила операцію юної української тенісистки

Операція Дар'ї Лопатецької пройшла успішно.

Про це повідомила Марія Лопатецька для ВТУ.

"Добрий вечір. Нещодавно закінчилася операція Дар'ї. Все пройшло успішно. Ми хочемо подякувати всім, хто підтримував нашу сім'ю, і без різниці, була ця допомога матеріальна або моральна. Також хочемо окремо подякувати Еліну Світоліну, яка оплатила операцію. Зараз Дарина знаходиться в клініці і деякий час вона буде залишатися там. Реабілітація вимагає великих зусиль для неї і фінансових витрат для нас.

Тепер найголовніше - подолати травму і повернутися на корт з новими силами і хочу зазначити, що всі гроші, які були і будуть переведені на рахунок Даші, будуть витрачені виключно на її реабілітацію. Нам допомогла і продовжує допомагати вся Україна і для нас це дуже важливо, оскільки реабілітація потребує довгих тижнів, а, можливо, і місяців. Кожна людина, хто прочитав наше звернення, нам допоміг. Абсолютно неважливо, що це було - грошова допомога, репост, поширення інформації або просто слова підтримки на адресу Даші.

Спасибі всім Вам величезне!"

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що Лопатецкая отримала травму і не зможе продовжити виступ на турнірі ITF в Римі. Через кілька днів родина Дар'ї опублікувала на нашому порталі відкритого листа, в якому звернулася до громадськості за допомогою у зборі коштів на термінову операцію, вартість якої склала € 12,000.

Коментарі ()