Головне

Найбільший півмарафон України перенесено

11.03.2020 14:44 2093 0
Найбільший півмарафон України перенесено

Джерело - Чемпіон.

У зв’язку з останніми рішеннями Кабінету Міністрів та Київської міської державної адміністрації про тимчасове обмеження масових заходів в Україні компанія Run Ukraine провела консультативну нараду щодо проведення Київського півмарафону 10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON 2020 4-5 квітня.

Run Ukraine не розглядає варіант скасування заходу. Київський міжнародний півмарафон 10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON буде проведений у 2020 році, але в інші дати, у другій половині року.

Наразі організатори проводять перемовини з КМДА стосовно нової дати проведення Київського міжнародного півмарафону. Нову дату 10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON 2020 буде анонсовано після погодження її з міською владою, 31 березня 2020 року.

"Ми ні на хвилину не припиняємо роботу над організацією цієї грандіозної бігової події. Не менше, ніж кожен з вас, ми прагнемо того, щоб 16 500 бігунів вийшли на свої старти та здобули найголовнішу перемогу в житті – перемогу над собою. У цей непростий час ми продовжуємо рухатися вперед і закликаємо вас не зупинятися і бігти до нових перемог і звершень",- йдеться у заяві.

Коментарі ()