Головне

Верняєв: Який сенс у нейтральному прапорі, якщо всі знають, куди поїде ця медаль?

Олімпійський чемпіон відреагував на можливе повернення росіян до міжнародних змагань
27.01.2023 11:55 1290 1
Верняєв: Який сенс у нейтральному прапорі, якщо всі знають, куди поїде ця медаль?

Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв відреагував на заяву МОК щодо можливого допуску росіян до змагань.

Відповідний пост він зробив у Інстаграм.

"МОК розгляне можливість виступів російських та білоруських спортсменів на Олімпійських іграх у Парижі. Так звані можливі "суворі умови" для них - це виступити під нейтральним прапором. І все. Який сенс у нейтральному прапорі, якщо всі й так знають, куди, можливо, поїде ця медаль, і спортсмен якої країни матиме змогу її отримати?"

  Актуально: Україна може бойкотувати міжнародні змагання, якщо повернуть росіян

"Майже всі російські спортсмени підтримують війну в Україні. І навіть якщо вони не робили публічних гучних заяв, то все одно ходили на паради, носили георгіївську стрічку, нашивку Z, приходили на прокремлівські заходи та підтримували диктаторський режим Вони не гідні брати участь в Олімпіаді-2024. І це принципова позиція української спортивної спільноти".

  Читайте: Кулеба: МОК нехтує російськими воєнними злочинами

"P.S. І замість того, щоб готуватися до змагань, наші спортсмени, які тренуються наразі в Києві, сидять у бомбосховищах та гадають, чи прилетить шахід або ракета. А в яких умовах тренуються гімнасти в росії? Чи все в них у порядку? Війни не має?" - написав Верняєв.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Oleg Verniaiev (@verniaiev13)

Коментарі ()