Головне

S1mple: Я дуже пишаюся тим, що я українець

15.01.2023 11:40 980 0
S1mple: Я дуже пишаюся тим, що я українець

Джерело - Чемпіон.

Лідер команди NAVI Олександр "s1mple" Костилєв прокоментував отримання нагороди найкращого гравця 2022 року за версією HLTV.

Українець розповів, як на нього вплинула повномасштабне вторгнення росії в Україну.

"Останній раз я був у моїй країні 330 днів тому, всі тімейти та клуб підтримували мене щодня. Я ніколи не розумів людей, у яких була депресія чи сум. 300 днів тому я відчув це, я зрозумів, що втратив себе. Я хотів розвиватися у 2022 році, хотів, щоб моя команда ставала кращою у 2022 році, але... Сталася війна".

  B1ad3 - найкращий тренер року за версією HLTV

"Я пишаюся своєю країною, собою та нашим президентом, які воюють за свободу та демократію в усьому світі. Як ми можемо побачити інші планети чи відкрити інші світи, якщо ми, люди, воюємо між собою? Найважливіше: хоч мені та моїм тімейтам зараз сумно, я дуже пишаюся тим, що я українець".

  S1mple визнали найкращим гравцем CS:GO у 2022 році

Я вірю, що кіберспортивне ком’юніті може змінити цей світ та показати, як бути хорошою людиною. Кіберспорт - один з найлегших в інтернеті шляхів показати людям, як спілкуватися одним з одним та як краще ставитися один до одного. Дякую всім, хто прийшов. Слава Україні! Героям слава!" - "сказав s1mple.

Коментарі ()