Головне

UFC 240: Останній шанс легендарного ветерана

27.07.2019 15:32 1990 0
UFC 240: Останній шанс легендарного ветерана

Джерело - Parimatch.

У ніч на 28 липня, у Канаді пройде серія боїв UFC 240, де головною подією стане титульний поєдинок за чемпіонський пояс в напівлегкій вазі Хеллоуей - Едгар.

Також фанатів ММА чекає захоплююча битва жінки-кіборга проти Феліції Спенсер.

Макс Холлоуей є не тільки чемпіоном в напівлегкій вазі, йому також належать безліч рекордів у цій ваговій категорії. А за кількістю значущих ударів він і зовсім найкращий в UFC.

Не дивно, що аналітики Parimatch дають йому 77% на перемогу в бою з Френкі Едгаром. Правда, цей рік для Макса вдалим назвати не можна. Після двох захистів чемпіонського поясу в напівлегкій вазі він спробував взяти ще й титул в легкій вазі, але програв Дастіну Пуарье, якого тепер чекає бій з Хабібом Нурмагомедовим 7 вересня.

Френкі Едгар теж не подарунок. Він був чемпіоном в легкій вазі, а також претендентом на титул чемпіона в напівлегкій вазі. Слід зазначити, йому вже 37 років, він старший за Макса на 10 років і для Френкі це може бути останнім шансом заявити про себе.

Перед цим поєдинком в Октагон вийде Крістіана Джустіну на прізвисько Кіборг і висхідна зірка ММА з Канади Феліція Спенсер.

Для Джустіну це буде початок шляху в гонитві за чемпіонським поясом в жіночому напівлегкій вазі, вона втратила свій титул в грудні 2018 року поступившись Аманді Нуньєс. До речі, напередодні поєдинку Кіборг підігріла до себе інтерес ще більше, взявши участь в еротичній фотосесії.

Феліція з 16% на перемогу від експертів Parimatch виглядає справжнім андердогом. Щоправда, коли вона билася в травні з Меган Андерсон, їй давали теж небагато - 35%, але це не завадило їй перемогти. Тому не варто забувати, що Спенсер ще не програвала в ММА, хоча у неї всього сім боїв. А також вона молодша за Джустіну, їй - 28 років, тоді як Кіборг - 34.

Коментарі ()