Головне

Соловей: Можу повернути велосипед Башенку

Тільки перед цим Ганна зніме додаткове обладнання
05.07.2019 14:03 1872 0
Соловей: Можу повернути велосипед Башенку
Ганна Соловей

Чемпіонка Європейських ігор-2019 Ганна Соловей готова віддати свій велосипед президенту федерації пану Олександру Башенку.

Про це заявила сама спортсменка.

"Найбільше Олександр Башенко любить хизуватися тим, що вкладає в велоспорт власні кошти. Можливо. Але я йому вже написала, що отримала від нього призові лише раз - коли чотири роки тому стала срібним призером Європейських ігор (Анна отримала премію в розмірі 200 000 гривень)

Не виключаю, що пан Башенко сплутав мене з якимись іншими спортсменами. Також Олександр Борисович надав мені велосипед.

Правда, не знаю, за чиї кошти він був придбаний, тому що на таких же велосипедах LCT виступає наша чоловіча команда. Не сказала б, що це топовий велосипед.

Для тренувань - так, я за нього вдячна. Хоч щось є. Але для змагань він не дуже придатний.

Звичайно, якщо у Башенка так болить душа за той велосипед, то я можу його повернути назад. Хоча перед тим дещо треба познімати, бо велосипед не протримався б і року.

Доукомплектовували його новими запчастинами. Але їх мені виділили за державні кошти, що виділяються на національну збірну", - сказала Соловей.

Після перепалки в Facebook Башенко продовжив погрожувати спортсменці в провокаційному інтерв'ю. Сама Соловей заявила, що очікує відставки президента ФВСУ.

Коментарі ()