Українська правда

Вернидуб: Чому в одних збірних довіряють молодим гравцям, а у нас ні?

Сергей Шемшученко — 25 червня 2016, 19:22

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб не розуміє логіки Михайла Фоменка, який на Євро-2016 не дав жодної хвилини зіграти гравцям луганського клубу Олександру Караваєву та Пилипу Будківському.

Про це тренер Зорі заявив у коментарі newsone.ua.

"Вихід на останніх секундах матчу Тимощука? Які можуть бути емоції? Я цього, як і багато хто, не зрозумів. Не хочу навіть говорити на цю тему. Чому одних ми, виходить, поважаємо, а інших не поважаємо? Що, Олександр Караваєв не заслуговує права вийти на поле хоч на кілька хвилин?", - поскаржився тренер.

"Або Будківський, який забив 14 м'ячів в чемпіонаті? Я спеціально підрахував, що Будківского викликали на 15 матчів збірної, але не дали людині зіграти ні хвилини! Ось, навіщо так робити? Навіщо тоді цих хлопців взагалі запрошувати в команду, щоб вони туристами з'їздили до Франції?", - продовжив Вернидуб.

На думку тренера, не можна так ставитися до своїх футболістів та вболівальників.

"У мені зараз емоції говорять, але я, дійсно, не розумію, як можна так ставитися до своїх футболістів, до своїх вболівальників? Чому в одних командах довіряють молодим гравцям, випускають їх стартовому складі, а у нас ні?", - підкреслив Вернидуб.

Раніше стало відомо, що Зоря на зборі в Словенії проведе шість спарингів.

Нагадаємо, що 24 червня стало відомо, що Дмитро Гречишкін Владислав Кулач продовжать кар'єру в Зорі.

Раніше повідомлялося, що луганський клуб може підписати екс-хавбека Чорноморця та Габали Олексія Гая.