Українська правда

Льов: "Неможливо щодня показувати фантастичний футбол"

Сергей Шемшученко — 1 липня 2014, 11:08

На чемпіонатах світу та Європи на перший план часто виходять воля і характер.

Про це заявив головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов, який після після перемоги в матчі 1/8 фіналу чемпіонату світу-2014 над Алжиром (2:1) подякував своїм підопічним за проявлену самовіддачу.

За словами фахівця, незважаючи на не надто переконливу гру на початку зустрічі, його команда змогла добитися успіху.

"У першому таймі у нас була серйозна проблема - втрачали дуже багато м'ячів і допускали помилки в найпростіших ситуаціях. Після перерви заграли набагато краще. Створили шість, сім чи вісім моментів", - зазначив він.

"Завдали безліч ударів, але мети вони не досягали. В овертаймі не можу не відзначити нашу волю до перемоги", - додав він.

Тренеру Бундестіму здалося, що фізично його команда виглядала трохи краще за Алжир.

"Ті раніше втомилися. Треба було вирішувати результат матчу ще в другому таймі", - зауважив наставник Німеччини.

У свою чергу фахівець також зазначив, що Алжир був неймовірно мотивований.

"Дальні передачі на швидких нападників - два-три футболіста діють відмінно - доставляли нам серйозні неприємності. Так, це була не найкраща наша гра. Але таке трапляється, а на чемпіонатах світу та Європи на перший план часто виходять воля і характер", - заявив він.

"Вони у нас є. І потім, ми грали не так погано, як вам здається. Коли граєш погано, не наносиш таку кількість ударів по чужих воротах. Неможливо щодня показувати фантастичний футбол. Головне - перемагати", - наводить слова фахівця кореспондент sport-express.ru.