Українська правда

ЗТР стартував з поразки на міжнародному гандбольному турнірі в Білорусії

Сергей Шемшученко — 24 серпня 2013, 22:55

Гандболісти запорізького клубу ЗТР з поразки стартували на міжнародному турнірі за участі чотирьох чоловічих команд у білоруському Бресті — "Кубку Бєлгазпромбанку-2013".

У першому матчі віце-чемпіони України грали із срібним призером чемпіонату Білорусії і господарем даного турніру — БГК ім. Мєшкова.

У складі ЗТР нарешті виступав лідер команди Максим Карамишев, котрий через травму змушений був пропустити попередній турнір у Польщі.

У матчі з білорусами лівий півсередній став кращим бомбардиром запоріжців, закинувши 7 м’ячів. Однак його зусиль виявилося замало.

По ходу зустрічі підопічним литовського тренера запоріжців Артураса Юшкенаса лише одного разу наприкінці першого тайму вдалося вийти вперед.

Однак завдяки двом реалізованим пенальті господарі виграли перший тайм — 11:10.

А по перерві брестських гандболістів, яких підтримували понад дві тисячі вболівальників, вже було годі зупинити. У підсумку вони перемогли з рахунком 28:18.

В іншому матчі першого ігрового дня зустрілися чемпіони своїх країн — македонський "Вардар" і російські "Чеховські ведмеді". У рівній боротьбі більше пощастило македонцям — 33:32 (17:17), повідомляє unn.com.ua.