Українська правда

Корнута та Бех поділилися враженнями від участі в чемпіонаті світу

Сергей Шемшученко — 11 серпня 2013, 18:01

Українки Анна Корнута та Марина Бех дебютували на чемпіонаті світу в секторі для стрибків у довжину. До виходу в основне коло змагань Анні не вистачило двох позицій, які дорівнювали чотирьом сантиметрам. 6,53 м і вона 14-та.

У Марини, наймолодшої атлетки в складі нашої збірної, 6,31 м.

Після виступу спортсменки прокоментували свої виступи прес-службі ФЛАУ.

Анна Корнута: "Мені дуже сподобалося! Думала, змагання будуть напруженішими, а все вийшло досить легко. Щоправда, результат трішки не той, на який розраховувала. Не зважаючи на легкість, не залишало відчуття того, що чогось бракує. Ніби й на планку добре потрапляла, а от у повітрі складалося враження, що трішечки не вистачало відштовхування. Але це мої перші настільки масштабні змагання. Думаю, в майбутньому показуватиму вищі результати".

Марина Бех: "Враження від чемпіонату світу ще ті! З такими людьми потрапити в сектор, ще й у моєму віці!.. Два роки тому я спостерігала за ними вдома, сидячи перед телевізором, а зараз опинилася з ними в одному секторі. Це величезний досвід для мене, багато емоцій. Дуже сподобалося. От тільки не показала результат, на який розраховувала. Будемо виправляти помилки і готуватися до наступних стартів. Сподіваюсь, у майбутньому буду серед тих людей, на яких зараз дивлюся з захватом, і буду з ними боротися за фінал і дуже хороші призові місця".