Українська правда

Гречишкін: "Для мене велика честь грати за свою країну"

Сергей Шемшученко — 25 березня 2013, 13:30

Дмитро Гречишкін навіть не очікував, що його можуть покликати до національної збірної України.

Про це півзахисник донецького "Шахтаря" розповів прес-службі Федерації футболу України.

"Про виклик до збірної дізнався під час тренування від головного тренера клубу. Спочатку не повірив, та хлопці підтримали, почали вітати. Якщо чесно, навіть не встиг похвилюватися", - сказав він.

"Але відчуття, звісно, були приємні. Відчував піднесення. Для мене велика честь грати за свою країну. Сподіваюсь, що не підведу, якщо тренер довірить мені вийти на поле", - додав гравець.

За словами Гречишкіна, перше тренування у збірній вийшло звичайним, адже з більшістю хлопців знайомий особисто.

"Окрім одноклубників із "Шахтаря", багатьох знаю ще по матчах за "Іллічівець". Швидше за все, мене, напевно, багато хто зі "збірників" не знає", - зауважив він.

Півзахисник зазначив, що дивився матч Польща - Україна, і дуже хвилювався, а результат зустрічі його приємно вразив.

"Матч дивився у компанії звичайних уболівальників, і емоції просто переповнювали. Приємно, що після матчу всі відзначили видовищність гри та перевагу нашої команда, котра повністю переграла суперника. Наші хлопці - молодці", - пояснив він.

"Усі гравці у чудовому настрої, всі розуміють важливість матчу проти Молдови. Після гри зі збірною Польщі читав багато інтерв’ю гравців "Кадри": навіть вони визнають, що наша команда була сильнішою. У грі проти Молдови треба, щоб у нас був такий же запал. Потрібно продемонструвати видовищну гру, яка сподобається вболівальникам, та взяти три очки", - підсумував гравець.

Нагадаємо, матч Україна - Молдова відбудеться 26-го березня в Одесі. Початок о 21:00.