Українська правда

Тренер українських лучників незадоволений виступом команди у кваліфікації

Сергей Шемшученко — 27 липня 2012, 19:35

Жоден з представників чоловічої і жіночої збірних України не потрапив до першої двадцятки у відборі Олімпіади - цього достатньо, щоб визнати їх виступ незадоволіним.

Таку думку висловив головний тренер збірної України зі стрільби з лука на Олімпіаді-2012 Віктор Сидорук, який підбив підсумки кваліфікаційного раунду.

"Звичайно, я незадоволений. Погано відстріляли. Напевно, психологічно не впоралися. Стріляли, не будучи впевненими у власних пострілах", - сказав він.

"Чесно кажучи, на успіх жіночої команди я і не розраховував, бо вона у нас повністю змінилася. При цьому Тетяна Дорохова та Катерина Палеха примудрилися показати більш низькі результати, ніж вони показували на зборі", - продовжив тренер.

"Так що вони приїхали не боротися, а брати участь в Олімпіаді. Так, ми пам'ятаємо про заповідь де Кубертена, але зараз його девіз не підходить, треба перемагати", - закликав він.

Сидорчук вважає, що треба подивитися, як все буде завтра і вірить, що чоловіча команда повинна поборотися.

"Ми зустрічаємося з англійцями. Ми вже не раз з ними зустрічалися і вигравали. Вигравали і в американців, і у корейців... Завтра буде видно", - цитує його championat.com.