Українська правда

Капітан англійців Паркер може пропустити Євро

Сергей Шемшученко — 12 травня 2012, 13:32

Півзахисник "Тоттенхема" і капітан збірної Англії Скотт Паркер може пропустити чемпіонат Європи з футболу через травму "ахілла".

Як повідомляє The Guardian, футболіст через пошкодження ахіллового сухожилля провів на полі лише 2 хвилини в останніх трьох матчах "шпор".

"Трьом левам" належить відправитися на збір до Іспанії вже 21 травня, і повернення півзахисника до цього терміну знаходиться під питанням.

Головний тренер англійців Рой Ходжсон повинен оголосити попередню заявку на чемпіонат Європи в середу, 16 травня, остаточний же склад повинен бути наданий до УЄФА 29 числа.

"Він не тренувався в останні кілька тижнів. У нього не розрив, але біль є. Поки він не може тренуватися. Ми подивимося на його стан, і вирішимо, чи зможе він допомогти нам в найближчі вихідні", - заявив головний тренер "Тоттенхема" Харрі Реднапп.

"Після неділі Паркеру будуть проведені кілька ін'єкцій, які роблять вже протягом декількох тижнів. Може бути, єдиним гідним ліками може стати трохи відпочинку, але, може бути, і ін'єкції допоможуть йому. Лікар вважає, що це допоможе, але йому буде потрібно близько 10 днів відпочинку після їх застосування. Ми сподіваємося, що все буде добре ", - вірить він.

При цьому наставник "Хотспур" зауважив, що особливих поліпшень в стані Паркера не намічається.

"Краще йому не стає, і це може бути надовго", - наводить слова Реднаппа dynamo.kiev.ua.

Півзахисник провів 11 матчів у футболці збірної Англії. Виконуючим обов'язки головного тренера Стюартом Пірсом 29 лютого півзахисник був офіційно призначений капітаном команди замість Джона Террі, позбавленого пов'язки через скандал з гравцем КПР Антоном Фердинандом.